En pahemmin nukkunut viime yönä, koska viisauden hampaani päällä oleva "ienläppä" on tulehtunut ja koko poski on kipeä. Sain päivystysajan vasta illaksi ja mietin, miten ihmeessä selviän päivästä, kun nieleminenkin aiheutti painetta poskeen.

Särkylääkkeillä mentiin iltaan asti. Ostin uudet ihanat (ja kalliit) kengät jumppia varten ja kävin hammaslääkärin jälkeen niitä testaamassa zumbassa, mahtavat! Kävin myös ohjatussa puolen tunnin venyttelyssä ja pyörällä apteekissa.( 1km suuntaansa, joten ei kehumisen arvoista) Pyräilin toki myös hammaslääkäriin (o,5km:)) ja kuntokeskukselle (n.1,5km suuntaansa) Siinä liikunnat. Olen tyytyväinen, koska ajattelin etten tämän poskikivun vuoksi jaksa minnekään.

Sitten syömisiin.

Aamulla pari isoa rkl kreikkalaista mansikoilla ja pienellä hipauksella sukrinia

Lounas: Salaattia, tomaattia, kurkkua, fetaa, keitetty muna, tonnikalaa sekä ruokaisia pannukasviksia (rainbow), joita muuten suosittelen kovasti! Mukana on vähän maissia, siitä miinusta, mutta muuten loistava, hyvänmakuinen setti! cola zeroa

Päivällinen: Lounassettiä ilman kananmunaa ja pannukasviksia. Palanen eilistä pizzaa (semmoinen kämmenen(ilman sormia) kokoinen pala). Ja pari isoa palaa ohutta 70% suklaata ja cola zeroa tietty

3 lärpäkettä ja pala kaupan pakaste mozzarellapizzaa (miehen lautaselta). Vähän rasvatonta maitoa ja paljon jotain hyvän makuista kivennäisvettä, jossa lisättynä sinkkiä.

Ostin tänään monta pulloa eri makuisia vesiä, jotta pääsisin tuosta kolan litkimisestä! Atkins.kirjassa käskettiin jättää kofeiini kokonaan... äh... onneksi en juo kahvia!

 

ja sitten sokerina pohjalla; Vaaka näytti tänään 97,1. No joo, en nyt vielä tätä painoasiaa kauheasti tuuleta, koska huomenna voi olla, että on taas lukemat entisellään... Mutta kyllä siitä hyvä mieli silti tuli;)