Eilisillasta selvisin kermavaahto-tuorejuusto-mustikka-makeutus-yhdistelmällä. Kaikki vaan sekaisin kulhossa ja söinkin suoraan kulhosta:D Mutta enpähän ottanut keksejä karkkeja tai jäätelöä!!! Tiedä sitten kuinka paljon hyötyä painon kannalta tuostakin valinnasta sitten loppujen lopuksi oli...??? Mutta varmaankin vähemmän hiilareita.

Tänään aamulla söin partajugua pelkälteen ja donitsin, juu kyllä, ihan oikean kulonpään jauhosokerimössö-donitsin, joka kaikenlisäksi oli kuiva ja vanha... Kyllä kannatti Ei ollu kaapeissa oikein mitään, oli kiire ja mies viisaudessaan kaivoi reppunsa pohjalta donitsit esiin... No juu...antaa olla.

Lähdettiin siitä sitten kauheaa kyytiä leikkipuistotreffeille (kävellen ja rattaita lykkien, paluumatkalla kaupassa käynti). Olipa jo syksyinen ilma. Aurinko välillä paistoi tosi lämpimästikin, mutta oli kosteaa öisen sateen jäljiltä ja ilmassa sellainen raikas syksyn tuoksu. Lisäksi lapset kurahousuissaan ja saappaissaan toivat kunnon syksyisen fiiliksen:)

Mies kokkasi aika ihanaa salaattia. Perustarvikkeiden (tom.kurkku,sal.) lisäksi fetaa, kanaa, pekonia ja kananmunaa. Päälle Barbeque-dippiä. Namnamnam!!! Juomana, ylläri, zero.

Meidän perheen pitkä, toukokuun lopussa alkanut, kesäloma alkaa lähestyä kohta loppuaan. Ensi viikolla tytöt menee harjoittelemaan päiväkodissa oloa, seuraavalla viikolla minä menen harjoittelemaan töissä oloa ja sitten seuraavalla viikolla mieskin vielä menee kouluun ja arki alkaa toden teolla pyörimään. Ruuanlaittoon ja syömiseen, liikkumiseen, kaupassakäyntiin- kaikkeen oikeastaan- tulee olemaan vähemmän aikaa ja energiaa! Tietää siis hankaluuksia!! Hirveää organisointia siis toteutettava! Viikonloppureissut mummolaan ainakin harvenee tai vähintään lyhenee, jos aion ehtiä kuntokeskukselle tarpeeksi usein!