Hah, tulin juuri body attackista, eli aika rankasta jumpasta. Ohjaaja sanoi tunnin loputtua, että olette polttaneet n.800 kaloria. Ja minä kun vielä painan aika paljon, niin siihen voi vielä laittaa vähän lisää. Jaksoinkin ihan hyvin, vaikka oli aika pitkä tunti, koko 60 min oikeastaan liikettä. Huokailin hikeä pyyhkiessä helpotuksesta ja tuntui, että sain elistä syöpöttelyä kompensoitua hyvin!

Ja vaaka näytti 95,8! Ei siinä varmaan vielä eiliset mässyttelyt näy, mutta ei ainakaan yhtään nousua!!! Kyllä tästä kelpaa lähteä risteilylle!:))))))

Ja suosittelen todella lämpimästi karppausta kaikille, jotka haluavat laihtua. Näköjään rennompikin karppaus saa aikaan tuloksia, ainakin jos on näin paljon pudotettavaa ja vielä liikkuu aktiivisesti!

Tänään yritän laivalla syödä jotakin salaattia, ehkä pähkinöitä myös ja juomapuolella tulee varmaankin vähän lepsuiltua... Katsotaan mikä on fiilis. Huomisen aamiaisen karppaan ihan täysin varmastikin, jos vaan buffetissa on hyvä tarjonta. Ehkä otan kyllä tuoremehua. Loppupäivä saa mennä aivan fiiliksen mukaan sitten. Ja maanantaina täytyy yrittää palata ruotuun ja jatkaa ensi viikko hyvällä karppilinjalla, jotta suunta on alaspäin edelleen tai ei ainakaan paino pääse nousemaan viikonlopustakaan huolimatta.

Syömiset tänään:

Aamu: turkkilaista jugurttia mustikoiden ja vadelmien kanssa, puolikas banaani (ihan jumpan vuoksi otin, kun tiesin että on rankka) sekä valmarinia, d-vitamiinia ja maitohappobakteeri (kävin eilen täydentämässä vitamiini ja lisäravinnevarastot syksyn alkamisen kunniaksi, ostin miehellekin sitä sinkkiä ja onhan se jopa ottanutkin jo niitä!!)

Sitten kävin jumpassa.

Lounas: kukka-ja parsakaaligratiinia (eli juustoa ja kermaa mukana) sekä eilistä (täysjyvä)lasagnea (jota lähinnä lapsia varten tehtiin, mutta itsekin syötiin), suhteessa niin, että gratiini oli se pääruoka ja lasagne lisäkkeenä. Jälkkärinä pari palaa ihan tavallista pähkinäsuklaata. (lapsilla karkkipäivä tänään ja miehellä karkkipävä 2)