Juu kyllähän me sitten päästiin leffaan ja poppareita tuli syötyä ja lisäksi 2 riviä semitummaa suklaata (48%kaakaota) ja n. puoli litraa cola zeroa. Ei kyllä pahemmin mitään morkkista noista, sillä paljon huonomminkin olisi voinut mennä ja sitäpaitsi mulla oli nälkä kun menin nukkumaan:)

Tänään olen miettinyt tätä karppausta, toivottavasti tähän asiaan tulisi kommentteja varsinkin laihtuneilta karppaajilta, sillä tiedän toki, että rasva "palaa" tehokkaammin, kun ei syö hiilareita, joita ei sitten ensisijaisesti tarvitse elimistön kuluttaa, tai siis jotenkin näin. MUTTA kun karpatessa tulee mun mielestä syötyä aika paljon rasvaa, tai ainakaan minä en välttele sitä millään lailla, niin on tullut mieleen, että estääkö se kumminkin laihtumisen??? Siis jos syö niitten hiilareitten edestä sitten rasvaa???

Tänään tein aamiaiseksi munakasta, jonka paistoin voissa ja laitoin mozzarellajuustoa(raaste) ja rucolaa päälle2 munaa, mutta laitettiin miehen kanssa puoliksi), lisäksi kurkkua, tomaattia, 1 kalkkunaleikkele ja tonnikala-raejuusto-mössöä jonkun puolisen desiä.

Lounaaksi, joka venyi turhan pitkälle ja nälkä oli aivan valtava, söimme kebablihaa(kaupan) pannulla paistettuna salaatin kera. Välipalaksi tein smoothieta koko perheelle: mansikoita, kevytmaitoa, turkkilaista jugurttia (kokeilin ekaa kertaa rainbowin ja oli mahtavan paksua), loraus kermaa, vähän makeutusjauhetta ja vaniljasokeria ja ruisleseitä kaadoin vielä vähän joukkoon. Kaikki tykkäsivät, esikoinenkin sanoi, että "tää on hyvää, kun tässä on sokeria". Hän ei ole siis kauheasti smoothieistani välittänyt kirpeyden vuoksi, en tiedä sitten lorautinko makeutusta aiempaa enemmän... Toisaalta tuntuu, että lapset sais mielummin syödä sokeria kun makeutusta, mutta yritän pikkuhiljaa vähentää ja saada heitäkin tottumaan vähemmän makeaan, vaikka painón puolesta heidän syömisiään ei tarvitse tarkkailla, paitsi välillä toisinpäin. Tosin esikoinenkin sai puolessa vuodessa vihdoin kilon lisää painoonsa kun vaihdoin rasvattomasta kevytmaitoon ja on nyt ihanteellisen painoinen, eikä enää laiha. Huoh, oliskin itsellä samat ongelmat

Tulin juuri kahvakuula- ja vatsalihasjumpasta, yhteensä 60 min treeniä ja pyöräilyt päälle. Karmea nälkä ja vedinkin kaksi lautasellista kanasalaattia: Erilaisia vihersalaatteja, jotain taverna-merkkistä salaattijuustoa(on ihanan pehmeä maku), tomaattia, kurkkua, cashew-pähkinöitä ja kanan rintafileepaloja, lorautin aika reilusti päälle vaalea balsamico-kastiketta (harmi, että sisältää sokeria:(). Taas tuli cola zeroa vedettyä reilummalla kädellä, kuten lounaallakin, mitä en ehkä muistanut aiemmin mainita... Siitä en taida millään päästä eroon!! Juon kyllä vettä janooni ja muutenkin paljon. Maito tai cola ruokajuomana.