Auuuu... Mun keho huutaa pullaa!! Pullaa, munkkia, donitsia tai keksikin käy... En tiedä miten tämä vielä päättyy... Ja johtuuko nyt siitä, että söin lounaalla ruokalusikallisen riisiä sekä porkkanaa ja palsternakkaa kera intialaisen kanan kookosmaidossa.

Aamulla söin tonnikalaa, raejuustoa ja kurkkua.

Parin tunnin päästä on zumba ja  nyt pitäis varmaan syödä jotain, ettei sieltä tullessa ole entistä pahempi himo... Mutta kun mä en voi mennä keittiöön, koska syön sitten jotain, mitä mun ei pitäis syödä...

Nukuin n.8 tunnin yöunet yhdellä heräämisellä, joten ei pitäis olla väsymykselläkään osaa tässä.

Eilen söin aamulla leikkelelautasen

lounaaksi kaalipataa :jauhelihaa, kaalia, pari palaa lanttua ja porkkana

välipalaksi partajugurttia marjojen kanssa ja pienen palan banaania

päivälliseksi katkarapusalaattia pieni annos

ja illalla n. 1/4 makkaraa (yhdessä oli 3g hiilareita) ja 3 lämppäriä ilman leipää, eli kalkkunaleikkele, ketsuppia, tonnikalaa ja juustoa.

Lisäksi leffaa katsoessa rivi tummaa suklaata. (semitummaa, vain 50€ kaakaota)

 

Mulla ei siis ole nälkä, vaan kauhea himo, enkä tiedä millä sitä nyt hoitaisin??? Tiedän, että ainakin keksejä löytyis muutamaakin lajia, jäätelöä on pakastimessa ja karkkiakin saattaa jostain kaapista löytyä. Jos meillä olis pullaa pakkasessa, olisin jo keittiössä sitä mussuttamassa, eikä taatusti yksi riittäis, vaan söisin kaikki mitä löytäisin...

Miksei missään lue, mitä tässä tilanteessa tehdään??? En voi lähteä esim. ulos kävelylle tai minnekään muuallekaan, ku mulla on lapset, sitäpaitsi ulkona sataa aika reippaasti.

Pahinta tässä on se, että mies lähtee illalla elokuviin ja mä jään lapsia nukuttamaan. Tiedän jo ennestään, että kun viimeiset vastustelut on saatu uuvutettua ja molemmat nukkuu, ryntään kaapille! Toivon, että zumba saa mut toisiin ajatuksiin.

Esikoinen tuli valittamaan nälkäänsä...hmm, on siis mentävä keittiöön tekemään välipalaa lapsille ja itselle...

 

Muutama tunti myöhemmin...

Tehtiin sitten taas mansikkasmoothieta: täysmaitoa, mansikoita, kreikkalaista jugurttia ja ruisleseitä.

Kävin zumbassa, vaikka vatsa on kipeä ja olo on aika huono, en tiedä miksi. Juuri söin hampurilaisen, jossa leipänä mantelileipä ja välissä kaksi jauhelihapihviä, cheddarjuustoa, dippiä, salaattia, tomaattia...

Olo ei parantunut, mutta ei myöskään huonontunut. Kohta pitäis aloitta lasten iltarumbat pesuineen ja pisuineen...huoh, oon jotenkin väsynyt ja masentunut huonon olon lisäksi/vuoksi?