Eilinen meni ok. Tein vielä illalla Heikkilän suklaata, johon laitoin kookoshiutaleita. Enkä pystynyt onneksi sylömään sitä kuin tosi vähän. Myös muutama juusto-kalkkuna lärpäke uunin kautta tuli miehen kanssa tehtyä.

Mutta kävin myös kahvakuulassa ja spinningissä.

Tänään aloitimme aamun smoothiella (mansikoita, turkkilaista jugua, täysmaitoa ja ripaus sötiniä sekä ruisleseitä). Päätettiin yhdessä, oikeastaan jo eilen, että tänään on herkkupäivä. Lapset olivat pitkin viikkoa kinunneet kaikkia herkkuja ja oltiin puhuttu, että viikonloppuna sitten.

Kävin spinnigissä ja lihaskuntojumpassa ja pyöräilin keskustaan, jossa muu perhe jo odotteli. Lapset söivät mäkissä ja me vanhemmat söimme puoliksi subin. Siinä hiilareita jopa 60g!!! Sitten Arnoldsiin ja siellä lapset saivat puoliksi ison donitsin ja me vanhemmat omat. Oli aivan mahtavaa herkutella, vaikka tunsinkin itseni vähän luuseriksi.

Päivälliseksi lapset söivät kanaa ja riisiä ja me vanhemmat kanaa ja salaattia. Oli muuten todella ällöttävät marinoidut kanasuikaleet, joita mieheni jopa huuhteli siivilässä

Jälkiruuaksi söimme kaikki suklaakeksit (ei siis mitään karppaajan keksejä, vaan ihan kaupasta).

Päivä päättyy leffailtaan kera karkkien ja suklaan, mutta who cares? Mä olin niin ahkera, että jynssäsin vielä keittiön lattiankin juuri iltapuhteeksi. Tekisi mieli sanoa, että olen herkkuni ansainnut.... Mutta itsellenihän mä vaan syömällä hallaa teen... Mutta... karkit on jo ostettu, käytännössä vahinko jo tapahtunut. Mutta tänä viikonloppuna se jääköön tähän yhteen päivään kolmen-neljän päivän putken sijaan! Mä just mietin itselleni sellaista pehmeää herkuista luopumista, että ma-to olis täysin herkuttomia ja sellaisia alle 50g hiilareita päivässä-päiviä. Pe-su olis yksi tavallinen herkkupäivä(ei hiilareiden laskemista) ja kahtena päivänä sitten karppiherkkupäivä, jolloin hiilarit sais olla jotain lähemmäs 100g, mutta ei yli.

Pystyykö tällaisella suunnitelmalla laihtumaan? Jos siis myös kuntoilee n.3krt viikossa hyötyliikunnan, kuten päivittäisen kävelyn lisäksi????????