Nyt suututtaa! Juotuani kahden päivän aikana 1,5litraa novelle-vettä, katsoin vasta tuoteselostetta. En ollut katsonut sitä aikaisemmin tästä passionhedelmän makuisesta, johon on lisätty mm. sinkkiä, vaan ainoastaan omenan makuisesta, johon on lisätty magnesiumia. No, jostain syystä tämä ensin mainittu on makeutettu hedelmäsokerilla ja 2,5dl sisältää 10g hiilareita!!!!!!!!!!!!!! Perhana!!! Jälkimmäinen hiilareiden puolesta 0! Samaa tuoteperhettä, mutta periaatteessa vain eri maku! No, kyllähän toi maistuikin ihan limulta.

Mutta nyt on sellainen fiilis, etten kyllä vaihda zeroa mihinkään enää! No, tietty juon sitä omenan makuista nyt. En ole kauheasti perehtynyt noihin vesiin, kun ei ole tapana niitä juoda, mutta nyt ostin, kuten eilen kerroin, että saisi kolan juontia vähemmälle.

Tänään tein aamulla sellaiset minuuttimuffinsit, ohje karppisivuilta. Ei oikein maistunut, mutta kyllä siitä täyteen tuli. Juustoa piti laittaa päälle aika paljon, että sain alas ja maito maistui seurana.

Juuri söin salaattia ja kanaa, sekä muutaman lantturanskalaisen. Ohje karppikirjasta tai -sivuilta. Pidin niistä tosi paljon ja aion kyllä jatkossa tehdä niitä. Harmi, ettei lapset tykänneet, kun varsinkin isompi rakastaa ranskalaisia ja olis ollu kiva hänellekin jotain terveellisempää löytää tilalle!

Tänään iltapäivällä aiotaan tehdä oopseja, ohje samasta paikasta kuin edelliset. Ajattelin tehdä pellillisen ja lisänä kermavaahtoa. Tarkoituksenani on myös tehdä itse sokeritonta vadelmahilloa. (varmaan sukrinia laitan ja ehkä ripaus intiaanisokeria myös.

Tarkoitukseni on myös käydä joko spinnigissä, kahvakuulassa tai lihaskuntojumpassa tai oikeastaan näistä valita 2. Katsotaan kuinka käy!
 

Mulla porisee myös lantut kattilassa. Ajattelin pahimpaan hiilarihimoon tehdä pakastimeen pienenpieniin rasioihin annosteltuna joko lanttulaatikkoa tai ihan vaan sosetta.