Tuohon otsikkoon pitäisi kirjoittaa kyllä "päivä 0". Tänään on syömisten osalta menty kyllä aika kaukana karppauksesta, noh vähän sentään yritystä...

Aamulla söin muutaman pienen palan pekonia (en oikein tykkää pekonista) ja melkein kokonaisen keitetyn munan (en tykkää siitäkään)

Esikoisella oli tänään nimpparit ja kysyttiin haluaisko, että leivottais jotain, käytäis jätskillä vai mitä...? Hän halusi pizzaa (itse tehtyä) ja jätskit kotona (tötteröihin).

No me sitten leivottiin pizzaa. Laitoin kyllä pohjaan tosi paljon kaurahiutaleita ja vähän myös mantelijauhetta, mutta pakkohan siihen sitä vehnäjauhoakin oli sitten laittaa... Päälliset ok karppauksen puolesta. Tein kyllä niin ohkaiset pohjat, että melkein läpi näkyi, mutta pizzaa mikä pizzaa.

Nyt täytyy hetkeksi lopettaa ja mennä hoitamaan lasten nukutusta, ennenkuin mies menettää hermonsa siihen, että pienempi ei pysy sängyssään sekunttiakaan.

No niin, siis jälkiruuaksi sitten sitä jäätelöä Vatkasin itselleni kermaa ja laitoin sekaan uutta "sokeritonta sokeria". jos muistan, kerron myöhemmin sen oikean nimen, mutta sitä saa ainakin punnitse ja säästä-kaupasta, sekä sokeriton- nettikaupasta. Laitoin kuppiini vain ihan vähän jätskiä ja sitten sitä kermaa.

Sitten kävin pumpissa. Tälläkertaa jaksoin vetää täysillä ja ihan hyvillä painoilla, en sitten tiedä johtuisiko pizzan hiilareista, mutta joka lihas jaksoi tehdä työtä hyvin.

Kotiin tultuani oli vielä pakko syödä vähän sitä pizzaa. Kolme pellillistä kun tein. Päivällä söin n. puolikkaan pellillisen. Ja kohta sulatan varmaan vähän tummaa suklaata ja laitan sitä kermavaahdon ja turkkilaisen jugurtin joukkoon iltanamiksi.

Tänä aamuna heräsin todella väsyneenä, kiukkuisena ja masentuneena. Lähdettiin aika pian kaupungille ja jotenkin meillä meni niin kauan kirjastossa, että kaikilla oli valtava nälkä, ennenkuin oltiin edes käyty ruokakaupassa. Sitten matkalla ostettiin punnitse ja säästä-kaupasta vähän jugurttipäällysteisiä appelsiinin kuoria, muutama suklaarusina sekä pari suklaapähkinää. Lapset niitä lähinnä söivät, mutta söin itsekin muutaman. Lisäksi kaupassa oli kauheasti maistelujuttuja ja kauheassa hiilarihimossa otin appelsiinimehu maistiaisen. Että oli hyvää!! Maistoin myös aivan ihanassa mausteöljyssä lilluvia mozzarellapaloja. Ne oli vaan niin sairaan kalliita, etten raaskinu ostaa. Mutta ostan vielä joku kerta. Irtokarkit oli hyvässä tarjouksessa, mutta EI OSTETTU NIITÄ!! JEE JEE JEE! NÄIN EI KÄY IKINÄ!

Kuten huomaatte, aika alkutaipaleella ollaan ja näköjään heti, kun yhden päivän saan kunnolla hiilarit alas ja se seuraavana päivänä alkaa tuntua, en kestä sitä Pilasin kaiken syömällä sitä pizzaa, mutta kyllä helpotti olokin. Heti tuntui maailma valoisammalta. En olisi varmaan niissä aamupäivän fiiliksissä lähtenyt pumppiin.

Lainasin kirjastosta atkinsin kirjan, sellaisen pika-aloitusoppaan. Olisin halunnut lainata Heikkilän kirjoja, mutta pääsin vain varausjonoon, joten otin sitten atkinsin. Harkitsen jo vakavasti sitä diettiä. Tän päiväisen olon perusteella 2 viikkoa on mulle mahdoton tehtävä! Enkö halua tarpeeksi laihtua? Tykkäänkö mä siis näistä läskeistäni Olenko ylpeä löllyvästä vatsastani ja järkyttävän paksuista reisistä? No en kyllä ja siis haluan kyllä! Mutta miksi se on niin vaikeaa siltikään löytää itsestään tarpeeksi tahtoa???