Pakko tulla vähän vuodattamaan, että päästäisiin taas jossain vaiheessa kiinni hyvään karppiarkeen. Risteily oli jokseenkin hervoton. Syömisten suhteen kaikki meni aika hyvin. jo ekana iltana otin hampurilaislautasen, mutta jätin kokonaan hampparin kansisämpylän ja puolet ranskalaisista syömättä. Viime yönä tuli sitten yöpalaksi syötyä täytetty patonki.... Mutta JUOMAT! Mä en yleensä juo muutamaa enempää ja sekin tapahtuu 1-3 krt vuodessa. Nyt ekana iltana meni 4 ja eilen en edes laskenut, kun tuli niin monta juotua (jopa8?). Laiva keinui aivan suunnattoman paljon ja mä voin helposti huonosti... Aamulla ennen laivan satamaantuloa söin banaanin ja kotona miehen tekemiä lämppäreitä (ei mitään karppiruokaa) sitten avasin tuliaiskarkkipussin ja sen jälkeen söin huonolla ruokahalulla päivälliseksi kanaa ja pakastevihanneksia. Lisää karkkia ja nyt sitten, kun ei krapula ota helpottaakseen sorruin vielä pakastepizzaan, on paistumassa vielä. Mutta jospa huomenna olis parempi olo ja pääsis taas vauhtiin.

Vettä join pelkästään viime yönä ainakin 2 litraa, joten millainen mun olo voisikaan olla, jos en olis edes muistanut juoda vettä!!! Karkkia en syönyt koko matkalla, siitä myös plussaa itselleni, enkä sipsejäkään...

Olen ihan raato, enkä kestä jos tää jatkuu vielä huomenna, koska haluan päästä äkkiä liikkeelle. Töiden alkuun on enää viikko!